[ home ] [ site / arch ] [ pony / oat / anon ] [ rp / art ]

/site/ - Site Issues

The board for discussing site related issues, questions, concerns, and suggestions.
Name
Email
Subject
Comment
File
Flags
Password (For file deletion.)

Site maintenance in progress! Posts made now may be lost.

Ponychan-MLPchan Merger >>>/site/15219

File: 1389049493044.png (21.57 KB, 276x277, 6de96a6171bda9176ddedf38df19b9…)

Anonymous 12996

Hey /site/, boy do i have a huge problem.

"Auto Mode" seems to post immediately after the first image has been posted, activating flood detection and forcing me to post each image induvidually.

Naturally this becomes a problem when my intyention is to drop opius amounts of horse porm.

Perhaps there is a quick fix to this bane of my existance?

Anonymous 12997

File: 1389049878317.png (265.43 KB, 600x600, Celestia scrunches in your gen…)

>>12996
*individually.
*intention
*opus
*porn
*existence
Please excuse my lackluster grammar, just got out of bed.

Overmorrow!!YqqAFNrBFF ## Mod 12999

>>12997
Don't you mean Copious?

What browser are you using?
I've never had the problem on chrome for desktop.
Are you on mobile?

Anonymous 13000

>>12999
I use the firefox 26.0 on a laptop.

Overmorrow!!YqqAFNrBFF 13001

>>13000
Well, when normally posting, there's a ten second wait after said post, regardless of the auto mode being on or not.
I've never run into the problem myself, but I wonder, are you seeing the ten second wait? A second counter counts down from ten in the 'new reply' button.

Anonymous 13002

File: 1389051463743.jpg (31.99 KB, 387x302, hmm.jpg)

>>13001
now that you mention it, no i don't, it does not appear.

Overmorrow!!YqqAFNrBFF 13003

>>13002
Could you try dumping something on chrome?
I have the feeling that Firefox 26 is the problem here, there have been some problems with it on 4chan as well.
I'm not really a coder, but I imagine macil will be able to fix this problem soon after he sees it.

Anonymous 13004

>>13003
Sure mang, thanks for the input.

Overmorrow!!YqqAFNrBFF ## Mod 13005

>>13004
All the information you can provide, the better for macil to fix the problem with.
And any time. It's what we're here for.

Macil!/5s/Techmk ## Admin 13007

That's a strange issue. I'm not really sure what would cause that, unless your browser's setTimeout() function was firing too fast. Wouldn't be the strangest thing I've seen I guess.

I've added up some debugging code in the QR that logs to the server some info about how the QR cooldown countdown timer works in your browser. Go trigger the error a few more times and some extra data will be sent to the site log files in the background.

What browser add-ons do you have installed?

Anonymous 13009

File: 1389103849126.png (71.61 KB, 1597x360, bfab22d75deedb7e8df4964c30c9fd…)

>>13007
>What browser add-ons do you have installed?

>Go trigger the error a few more times

Trigging errors is what i do best

Anonymous 13010

File: 1389103862531.png (159.56 KB, 655x600, sage pone.png)

Anonymous 13011

File: 1389103875005.png (84.82 KB, 500x500, sage.png)

Anonymous 13012

File: 1389103889134.gif (1.99 MB, 375x375, Say what nigg- oh... my.gif)

Anonymous 13013

File: 1389103916735.jpg (21.88 KB, 200x227, sauce.jpg)

Anonymous 13014

File: 1389103927481.png (26.93 KB, 1269x809, sanic.png)

Anonymous 13015

File: 1389104036896.png (263.88 KB, 911x794, satyyr.png)

I can see the counter starting at 10 after i hit New Reply while having the Auto Mode checked, then it immediately tries to upload a second post, resulting in the error message.

Starshine!SprintMJXo 13016

File: 1389123401410.png (254.23 KB, 926x1156, RarityHepburn.png)

>>13015
>hitting new reply
This may be your problem

Starshine!SprintMJXo 13017

File: 1389123412601.jpg (42.25 KB, 413x554, JamesBondRarity.jpg)

Starshine!SprintMJXo 13018

File: 1389123424541.jpg (883.15 KB, 1730x1730, Nurse.jpg)

Starshine!SprintMJXo 13019

File: 1389123435952.png (500.03 KB, 2300x2230, WinterCoat.png)

Starshine!SprintMJXo 13020

Starshine!SprintMJXo 13021

Confirmed for your problem? I think?
It works for me.

Macil!/5s/Techmk ## Admin 13022

I checked the logs. Your browser is ignoring the extra arguments passed to the setTimeout() function. Something like a browser add-on or userscript installed into your browser is replacing the function with its own defective version.

>>13009
I'm pretty sure GGeeniusCaooupon is malware. Remove it, restart your browser, and see if the issue is fixed. Otherwise try disabling ProxMate and FireShot and see if that fixes it.

Anonymous 13037

File: 1389199336341.png (424.11 KB, 385x576, bee480bbb1fd4555c416d74eb4061b…)

>>13022
Thanks brother

>GGeeniusCaooupon is malware. Remove it

>

Anonymous 13113



Delete Post [ ]
[ home ] [ site / arch ] [ pony / oat / anon ] [ rp / art ]